Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δ.Ε.Ε.Π. Γρεβενών: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Την Δευτέρα (13-2-2023), με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δυτική Μακεδονία κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφτηκε τα Γρεβενά.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Σχολή στα Γρεβενά ανακοίνωσε και επίσημα την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυνομίας  όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν 200 αστυνομικοί.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και με τους Γιατρούς ανακοίνωσε πως θα προκηρυχθούν νέες θέσεις ιατρικού προσωπικού για να καλυφθούν τυχόν κενά και να στελεχωθεί το νοσοκομείο με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.
Τέλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στο Στρατόπεδο Γρεβενών και στη συνέχεια στο Δημαρχείο Γρεβενών και τόνισε στους παρευρισκόμενους πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και πως δεν τίθεται κανένα  ζήτημα υποβάθμισης και αποψίλωσης του Στρατοπέδου της πόλης μας.
Ο πρόεδρος  Λεωνίδας Τεντόγλου και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Γρεβενών εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την τήρηση των δεσμεύσεων των αρμόδιων υπουργείων αφού μετά από συντονισμένες ενέργειες μας προς όλες τις κατευθύνσεις, για άλλη μία φορά σήμερα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Δ.Ε.Ε.Π. Γρεβενών