Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ Bazaar ´´ΕΛΠΙΔΑΣ´´

Με Δώρα και εδέσματα από προσφορές μελών και φίλων, με πολύχρωμα, ανθισμένα λουλούδια της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ , με μηνύματα Αγάπης για όλους, λόγω των ημερών, θα γίνει το Bazaar των Χριστουγέννων του 2022.

      Σας περιμένουμε μέλη και φίλους της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ και Πολίτες των Γρεβενών την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 10.30´ π.μ. μέχρι στις 2 μ.μ. στο φιλόξενο Καφέ ´´ 5 3 5 ´´ για να μετουσιώσουμε  τα δώρα των εθελοντών σε προσφορές προς  το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται από την την ανέχεια, την αρρώστια, το κρύο.  Έτσι θα δώσουμε νόημα στις αξίες της αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού και το δικαίωμα στη γιορτή, για τη γέννηση του Χριστού, σε όλους τους συμπολίτες μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι συνεργασία όλωνμας απαραίτητη και επιβεβλημένη.

      Σας καλούμε να γίνεται τα μάτια και τα  αυτιά της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´για να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όσους προσδοκούν στην ανθρωπιά μας.

       Το Bazaar θα δέχεται προσφορές δώρων μέχρι των ώρα της εκκίνησης του.

       Ευχαριστούμε όσους μέχρι τώρα ανταποκρίθηκαν και τους πιστούς φίλους από τη Θεσσαλονίκη που δίνουν το παρόν σε κάθε κάλεσμα.                                       

Με τιμή το Δ.Σ. της  ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α

Δείτε ακόμα