Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Χρήστος Χατζηγεωργίου: «η Βάση να αποκτήσει τη δίκη της φωνή και πάλι!»

Μετά από πολλή σκέψη και την παρότρυνση πολλών φίλων και στελεχών της μεγάλης παράταξης της ΝΔ, με μεγάλη ευθύνη , θέλω να σας ανακοινώσω επίσημα την πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία της ΔΕΕΠ Γρεβενών, ως υποψήφιος Πρόεδρός της, όποτε το αποφασίσει ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης!

Βασική αιτία της απόφασής μου αυτής είναι το γεγονός ότι δεν με εκφράζει, όπως πιστεύω και σε μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων της παράταξης μας, η κατάσταση που επικρατεί τοπικά.

Απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα στελέχη, που αληθινά ενδιαφέρονται για το μέλλον της παράταξης και όχι για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους συμφερόντων, να στηρίξουν την προσπάθειά μου αυτή.

Κύριοι άξονες της υποψηφιότητας μου:
Η ενεργοποίηση του κάθε μέλους μας σε όλη την περιφερειακή ενότητα των Γρεβενών αλλά και η προσέλκυση νέων μελών να συνταχθούν με δημοκρατικές διαδικασίες και δράσεις σε κάθε περιοχή.
Η στήριξη των νέων ανθρώπων στην καθημερινότητα τους δίνοντας την δυνατότητα της έκφρασης μέσα από τα συλλογικά όργανα.
Η δημιουργία ομάδων εργασίας στις δύο ΔΗΜ.Τ.Ο. της Περιφερειακής μας Ενότητας και η προαγωγή σε κάθε τόπο ξεχωριστά μέσα από το κομματικά όργανα στελεχών που θα ασχολούνται με την Παιδεία , την Υγεία, το Αγροτικό, Τουριστικό, Οικονομικό, Πολιτιστικό και Αθλητικό γίγνεσθαι των Γρεβενών μας!
Η πραγματοποίηση δράσεων έκφρασης αλλά και ενημέρωσης σε θέματα καθημερινότητας σε όλους του τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής !
Η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου τόσο σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας όσο και σε εθνικό!
Τέλος μια εκδήλωση όπου θα τιμηθούν όλα τα ιστορικά στελέχη της παράταξης μας, που έχουν δώσει τον δικό τους αγώνα και έχουν αφήσει την δική τους σφραγίδα στην κομματική οργάνωση, θα αποτελέσει το εχέγγυο για μια ακόμα πιο δυναμική πορεία της κομματικής μας οργάνωσης.
Σε αυτή τη προσπάθεια δε θα πρέπει να λείπει κανείς…. η Βάση να αποκτήσει τη δίκη της φωνή και πάλι !

Χρήστος Σαβ. Χατζηγεωργίου
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Γρεβενών