Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Χάνει την έδρα η Νέα Δημοκρατία στα Γρεβενά – Η κα Φωτεινή Τζουβάρα εκλέγεται Βουλευτής Γρεβενών – Δείτε αναλυτικά τις καραμπόλες

Βγήκε η απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου της χώρας σχετικά με την ένσταση του κ. Θανάση Σταυρόπουλου κατά της εκλογής του βουλευτή Γρεβενών, κ.Γιάννη Γιάτσου, όπου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας ΑΝΚΟ ΑΕ, ο κ. Γιάτσιος, δεν παραιτήθηκε εμπρόθεσμα.

Λογικά τη θέση θα καταλάμβανε ο κ. Σταυρόπουλος που βρέθηκε στη 2η θέση των ψήφων της ΝΔ στον Ν.Γρεβενών, αφού συγκέντρωσε 3.569 (έναντι 3.966 του κ. Γιάτσιου) .

Το συγκεκριμένο δικαστήριο έκρινε όμως πως ο κ.Σταυρόπουλος δεν μπορεί να εκλεγεί, αφού (όπως είχε καταγγείλει ο πρώην Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών κ.Ανδρεάς Πάτσης) ήταν μέλος ΜΚΟ την περίοδο των εκλογών.

Αναμένονταν η εκλογή της κας Λαμπρινής Κόγιου, 3η θέση με 1.578 ψήφους, που και η ίδια όμως ως διαμεσολαβιτής Δικηγόρος είχε στραφεί εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου, γεγονός που που δεν συνάδει με το Βουλευτικό αξίωμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τερμάτισε 2ος, και συγκέντρωσε 21,65%.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η Νέα Δημοκρατία χάνει την έδρα στα Γρεβενά και ανακηρύσσει νέα Βουλευτή Γρεβενών την κα Φωτεινή Τζουβάρα που ήταν 1η σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο.

καλο μήνα.

Δείτε ακόμα