Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αθ. Φωλίνας: Το θετικό στίγμα μιας δημιουργικής πορείας στην Περιφερειακή Αρχή – Επαναλειτουργία της Σχολής Δόκιμων Αστυφυλάκων Γρεβενών

Μετά από 11 χρόνια, η Σχολή Αστυφυλάκων ανοίγει με κάθε επισημότητα και πάλι τη Δευτέρα, 06/11.

Το γεγονός μάς γεμίζει χαρά και ελπίδα σε όλη κοινωνία των Γρεβενών, και δύναται να σηματοδοτήσει της έναρξη μιας περιόδου επανεκκίνησης για τα Γρεβενά μας, ως πόλη και ως Περιφερειακή Ενότητα.

Εκφράζω σε κάθε επίπεδο την ικανοποίηση που κόποι και αγώνες που ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα με την ανάληψη των καθηκόντων μας στην Π.Ε. Γρεβενών, έφτασαν σε αυτό το απτό επωφελές αποτέλεσμα.

Ξεκινώντας μια μακρά διαδικασία, από την πρώτη πληροφόρηση που λάβαμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για επαναλειτουργία Σχολών Αστυφυλάκων από την ΕΛ.ΑΣ. την Άνοιξη του 2022, ήδη από τον Ιούνιο 2022, σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, εκκινήσαμε ως Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη τις επαφές με το Υ.ΠΡΟ.ΠΟ., και συγκεκριμένα με τον τότε Υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου.

Μετά και τις επιτόπιες προσωπικές επισκέψεις, και τη σύμφωνη γνώμη υψηλόβαθμων αρμόδιων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ., με πρωτοβουλίες μας η Περιφερειακή Αρχή ανέλαβε μια σειρά πρωτοβουλιών και εντάξεων σε χρηματοδότηση, προς εξασφάλιση του πλήρους εκσυγχρονισμού της Σχολής. Προσπάθειες που αποδεδειγμένα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τη Σχολή να βρίσκεται σήμερα σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή των νεοσυλλέκτων.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην άρτια αυτή συνεργασία, που απέδωσε τους καρπούς της αποδίδοντας στα Γρεβενά μια λειτουργική Σχολή Αστυφυλάκων, πριν το πέρας της θητείας μας.

Αθανάσιος Φωλίνας,

Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ