Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κινητές Ιατρικές Μονάδες στη ΔΕΣΚΑΤΗ | ΠΑΡ 21 ΙΟΥΛ έως ΚΥΡ 23 ΙΟΥΛ 2023

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ)  θα βρεθεί για 3η φορά στην Δεσκάτη Νομού Γρεβενών στο πλαίσιο διεξαγωγής του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).


Οι ιατρικές ειδικότητες που θα πλαισιώνουν την ομάδα των ΚΙΜ στην Δεσκάτη θα είναι:

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ | ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ | ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ 
ΩΡΛ | ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ | ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ 
 
 

Επιπλέον, διαδικτυακά θα συμμετάσχει στο έργο των ΚΙΜ: Διαιτολόγος,   Νευρολόγος, Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος
 


Τα ιατρεία θα διεξαχθούν:
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Δεσκάτης 

Παρασκευή 21 Ιουλίου έως και Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 | 9:00-17:00
 

Θα παρέχονται δωρεάν οι ακόλουθες υπηρεσίες & διαγνωστικές εξετάσεις:


Ψηφιακή τρισδιάστατη μαστογραφία ● Ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος ● Μέτρηση οστικής πυκνότητας ● Ηλεκτροκαρδιογράφημα – triplex καρδιάς ● Χειρουργική εκτίμηση θυρεοειδούς και μαστού, έλεγχος κιρσών, υπέρηχος ● Αφαίρεση σμηγματογόνων κύστεων, λιπωμάτων, σπίλων ●  Τεστ ανίχνευσης αιμορραγίας εντέρου (Πολύποδας) ● Έλεγχος Προστάτη ● Έλεγχος οπτικής οξύτητας – μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης βυθοσκόπηση ● Ακοόγραμμα – τυμπανόγραμμα – ενδοσκόπηση ● Έλεγχος σκελετικών ανωμαλιών σε παιδιά (σκολίωση, κύφωση), ορθοπαιδική εξέταση ● Διάγνωση νευρολογικών παθήσεων (ημικρανίες, άνοιες,ν.Parkinson) ●  Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών ● Διατροφική αξιολόγηση – λιπομέτρηση ●
 


Ηλεκτρονική καταχώρηση ραντεβού μέσω:

Της ιστοσελίδας των ΚΙΜ | https://mykim.gr
Tης εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο:
210 2447694 (Δευ – Παρ,13:00 – 16:00).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις των ΚΙΜ και της “Αναγέννηση και Πρόοδος” μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

Των Κινητών Ιατρικών Μονάδων | www.mmu.gr
Της Αναγέννησης & Πρόοδος | www.randp.gr

Επισημαίνεται ότι τα μέλη της αποστολής, ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19. Κατά τη διενέργεια των ιατρείων και των διαγνωστικών εξετάσεων θα τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Οι KIM έχουν πραγματοποιήσει από το 2014, εκατόν σαράντα εννιά (149) αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.