Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: Ένταξη στις ΚΟΕ για τις καλλιέργειες φακής – Άλλη μία σημαντική παρέμβαση”

Οι συναντήσεις με το πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) κ. Λυκουρέντζο Ανδρέα, αλλά και οι αδιάκοπες επαφές με το περιφερειακό όργανο του Οργανισμού, απέδωσαν καρπούς, καθώς με την ΚΥΑ υπ’ αριθ. 1658/396202 (ΦΕΚ Β 6877/ 29.12.2022),oι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, θα λάβουν κρατική οικονομική ενίσχυση (Κ.Ο.Ε.) για τη περίοδο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2021.

Οι ενισχύσεις σχετίζονται με γεωργικές εκμεταλλεύσεις φακής, οι οποίες επλήγησαν από δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά το έτος 2021, για τις οποίες οι παραγωγοί καλούνται να υποβάλλουν οριστική αίτηση ενίσχυσης στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α.

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσηςθα εκκινήσει στις αρχές Απριλίου.

Συνεχίζεται η πολιτική έμπρακτης στήριξης του Πρωτογενούς Τομέα των Γρεβενών, μέσω της διαρκούς υποστήριξης δίκαιων αιτημάτων των αγροτών σε κεντρικό επίπεδο, που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα των εκμεταλλεύσεων αφενός, αλλάκαι με την τεχνική αναβάθμιση των δυνατοτήτων της τοπικής Γεωργίας μέσω του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφερειακής Αρχής αφετέρου. Ηανάπτυξη και στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα παραμένει ύψιστη προτεραιότητα για τη συνολική ανάπτυξη της Π.Ε. Γρεβενών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ