Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: Ενίσχυση φήμης Ρεβιθιού “Γρεβενών

Έχοντας εις γνώση την φήμη των τοπικών μας προϊόντων, με στόχο την εθνική αλλά και διεθνή αναγνώριση του Ρεβιθιού Γρεβενών, η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών,προέβησαν σε ενέργειες γιατηνοργανωμένη προβολή του προϊόντος μεκάθε μέσο ενημέρωσης, ώστε να ενισχυθεί η φήμη του Ρεβιθιού Γρεβενών ως προϊόντος μοναδικής αξίας και ιδιαίτερων ωφέλιμων χαρακτηριστικών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Π.Ε. Γρεβενών προέβη σε σύνταξη και σύνθεση έντυπου υλικού,ξεκινώντας απότην παραγωγή διαφημιστικών προωθητικώνεντύπων, αλλά καιτη δημιουργία μεγάλου μεγέθους αφίσας, με σκοπό την αξιοποίησή τους για προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς σε θεματικά συνέδρια, ημερίδες και λοιπές σχετικές εκδηλώσεις.

Επιπρόσθετα,στηνιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (www.grevena.pdm.gov.gr), πάντες οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με πληροφορίες επί της ιστορικής παρουσίας και του διακριτού χαρακτήρα του Ρεβιθιού Γρεβενών.

Στο πλαίσιο προστασίας και προβολής της φήμης του προϊόντος και ενίσχυσης αυτής, έχει συνταχθεί φάκελος αξιολόγησης προς ένταξη του προϊόντος στο Εθνικό Κατάλογο Προϊόντων Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                     ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ