Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανοιχτή  Επιστολή προς τον Υποψήφιο  Δήμαρχο κ.  Χρήστο  Τριγώνη

Αξιότιμε κύριε Τριγώνη,

Μετά τη δημόσια προεκλογική τοποθέτηση σας σχετικά με την  Επιχειρηματικότητα και τη στήριξη των επιχειρήσεων στην πόλη των Γρεβενών θα μου επιτρέψετε, αναλογιζόμενος την πορεία σας σχετικά με τα παραπάνω, να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας ορισμένες  ενέργειες σας που αφορούν τις  επιχειρήσεις  στα Γρεβενά.

Από όσα παρατίθενται παρακάτω μου επιτρέπεται να θεωρήσω ότι είστε μακράν μη  γνώστης  των εννοιών «Επιχειρηματικότητα» και «ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας».

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αναφέρω ότι υπήρξατε  το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τόσο της τρέχουσας  όσο και της προηγούμενης Δημοτικής  αρχής,  αντιδήμαρχος  τεχνικών  έργων  και οχημάτων,  επιβατικών φορτηγών  και μηχανημάτων  έργων (χωματουργικών) του Δήμου Γρεβενών. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των οκτώ ετών τα οχήματα του Δήμου Γρεβενών επισκευάζονται ΕΚΤΟΣ τηςπεριφερειακής ενότητας  Γρεβενών, με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις στις οποίες οι ντόπιοι επιχειρηματίες αποκόμισαν  μόνο μικροποσά ενώ τη μερίδα του λέοντος κέρδισαν επιχειρηματίες άλλων Νομών.

 Στις  διαμαρτυρίες  της  αντιπολίτευσης και του Συλλόγου των επισκευαστών  οχημάτων Γρεβενών στο  δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών υπερασπιστήκατε  την επιλογή σας να επισκευάζονται  τα εν λόγω οχήματα ΕΚΤΟΣ  του δήμου  Γρεβενών.   

Επιπροσθέτως, στις διαμαρτυρίες του Συλλόγου επισκευαστών οχημάτων  Γρεβενών  στα οκτώ έτη επιδιώξατε να μην συναντηθείτε με τα μέλη του Συλλόγου ούτε μια φορά προσωπικά. Αντιθέτως αναθέτατε αυτές τις συναντήσεις σε διαφόρους άλλους  παράγοντες του Δήμου.

Στις ελάχιστες φορές που επισκευαστές από τα Γρεβενά συμμετέχοντας σε  διαγωνισμούς επισκευής οχημάτων του Δήμου Γρεβενών , στην δυστοκία που προέκυπτε να λάβουν την αμοιβή τους για τα δεδουλευμένα, τους παραπέμπατε στα Δικαστήρια για να διεκδικήσουν  την αμοιβή τους.

Σε όλα τα χρόνια  που υπήρξατε  αντιδήμαρχος  τεχνικών έργων φαίνεται να διαθέσατε τόσο για  επισκευές  οχημάτων  του Δήμου  όσο και  πολλών  άλλων  έργων  εκατοντάδες  χιλιάδες  ευρώ   εκτός  της περιφερειακής  ενότητας Γρεβενών .

Από τα παραπάνω, θεωρώ, ότι δεν θα έπρεπε να διατυμπανίζετε ότι ενδιαφέρεστε για  την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στα Γρεβενά καθόσον από όσα προανέφερα όχι μόνο δεν ενισχύσατε την επιχειρηματικότητα στα Γρεβενά αλλά σε πολλές περιπτώσεις συνδράματε με τις κινήσεις σας στο να περιέλθει η επιχειρηματικότητα στον Νομό μας σε πολύ δύσκολη θέση, γεγονός που έφερε με τη σειρά του πολλούς επιχειρηματίες σε απόγνωση, ειδικότερα στον κλάδο των επισκευαστών οχημάτων  και πολλά επαγγέλματα να βρίσκονται στα πρόθυρα  κλεισίματος.

Σε μία ευαίσθητη για την επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία μας καμπή καλείσθε να ενισχύσετε την τοπική αγορά με κάθε τρόπο και να σταθείτε αρωγός στον αγώνα των επιχειρηματιών του Νομού Γρεβενών.

Με τιμή

Θωμάς  Δημητριάδης Βλάμης        

Μηχανολόγος – Επισκευαστής  Οχημάτων

Δημότης   Γρεβενών