Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ     

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΟΕΟ!!!!!

Την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη επισκέφτηκε τα Γρεβενά η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως , χωρίς να γνωρίζει κανείς  εκ των προτέρων ποια σχολεία θα επισκεφτεί.  Το κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ φοβάται τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών των γονιών , των μαθητών;  Αν είναι τόσο αποδεκτή η πολιτική της γιατί δεν τολμά να ανακοινώσει το πρόγραμμά της.   Δε συναντά κανέναν από τους φορείς των εκπαιδευτικών.

Αλλά τι  να απαντήσει στους νεοδιορισμένους εκπαιδευτικούς αγωγής που ζητά πίσω τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης; Αφού όργωσαν την Ελλάδα για 10 και 15 χρόνια και τώρα ζητά να τους αξιολογήσει. Με 680 ευρώ βασικό μισθό θα πρέπει να καλύψουν το ενοίκιό τους  και το κόστος θέρμανσης στα Γρεβενά για το οποίο χρειάζονται 3 μισθούς για να μην ξεπαγιάσουν.

Παραβρέθηκε στο μπαζάρ του ειδικού σχολείου στην πλατεία των Γρεβενών, για να δείξει την ευαισθησία της στα ΑΜΕΑ, την ώρα που το ειδικό σχολείο στεγάζεται σε  2 μικρές αίθουσες προκάτ στοιβαγμένοι  μαθητές και  εκπαιδευτικοί.  παράλληλης στήριξης μοιράζονται σε 2 σχολεία. Δεν ιδρύει τα 3 τμήματα ένταξης που ζητούνται όταν υπάρχουν και στα τρία σχολεία παιδιά  με διαγνώσεις από το ΚΕΔΑΣΥ.
προτίμησε να πάει στην Κιβωτό και στο 2ο Λύκειο στη 1 το μεσημέρι, αφού ο μεγαλύτερος αριθμός των μαθητών είχε τελειώσει.

Τι έχει να απαντήσει για τα 2 χρόνια εγκλεισμού λόγω καραντίνας,  τα τεράστια μαθησιακά κενά  και την επιμονή τους να λειτουργούν τμήματα 23, 24 και 25 παιδιών !!

Τι να πει στους εκπαιδευτικούς που χάρις σ΄ αυτούς  στάθηκε όρθιο το δημόσιο σχολείο και τους σέρνει στα δικαστήρια γιατί δε συμμορφώνονται  με τας υποδείξεις!1

Όσο και να αποφεύγετε τις αντιδράσεις μας  κυρία Κεραμέως οι εκπαιδευτικοί σας έδωσαν απάντηση με το 95% συμμετοχής στην απεργία – αποχή, τη συμμετοχή στην απεργία στις 9 Νοέμβρη και τα μεγάλα συλλαλητήρια.

Δε συμμορφωνόμαστε με την πολιτική που θέλει ένα σχολείο για λίγους και τους πολλούς με σκόρπιες γνώσεις , σε ένα σχολείο που θα ψάχνει χορηγούς , ένα σχολείο με τους δασκάλους υποταγμένους στους νόμους της αγοράς.

Εμείς παλεύουμε για ένα σχολείο που θα μορφώνει όλα τα παιδιά, με μισθούς που θα μας φτάνουν να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας , ένα σχολείο που θα παρέχει όλα τα μέσα στους μαθητές μας για να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους και τις ικανότητές τους.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΚΥΦΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΛΑΟΣ