Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ της ΑΔΕΔΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΤΕΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12:00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Χαιρετίζουμε τη μαζική και δυναμική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν  την Κυριακή 5 Μάρτη  Γρεβενιώτες πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα διαμαρτυρίας του Συλλόγου Φοιτητών Γρεβενών. Απαίτηση όλων να μην υπάρξει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη για την Τραγωδία στα Τέμπη.

Ότι έγινε στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια στα τρένα της χώρας μας.

Αποκαλυπτικές είναι οι καταγγελίες των Σωματείων των Σιδηροδρομικών που προειδοποιούσαν ότι αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα στην πρόσληψη προσωπικού, στον εκσυγχρονισμό των συρμών και του δικτύου, ότι αν δεν ανατραπεί η λογική κόστους – κέρδους, που έχει οδηγήσει όλη την τελευταία δεκαετία σε μικρότερα “ατυχήματα” που πραγματοποιούνταν όλο και πιο συχνά, τότε γρήγορα θα θρηνήσουμε πολύνεκρο “δυστύχημα”.

Μετατρέπουμε την οργή και τη θλίψη που κυριαρχεί σε αγώνα και φωνή! Γινόμαστε η φωνή των νεκρών του δολοφονικού σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη.

Καλούμε  τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα να δυναμώσουμε και να ενώσουμε τη φωνή μας, να συμμετέχουμε μαζικά στην Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ που κηρύχτηκε από την ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 8 Μάρτη.

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί το Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 12.00 μμ  στην Κεντρική Πλατεία για να απαιτήσουμε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

Δείτε ακόμα