Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Γρεβενών: συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

Αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ επισκέφθηκε το μπλοκ των αγροτών και κτηνοτρόφων και δήλωσε  την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα τους  που δίνουν  για τη λύση των τεράστιων προβλημάτων τους ,  για την ίδια την επιβίωσή τους και διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους, όπως αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση.

Η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ , οι αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, το υψηλό κόστος παραγωγής, οι υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα και στα καύσιμα, οδηγούν τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους σε τραγική κατάσταση με τη συνεχή συρρίκνωση του εισοδήματός τους. Αναγκάζονται δε να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές, ενώ μετά τα αγοράζουμε όλοι μας πανάκριβα.

          Καλούμε τους  εργαζόμενους , τα σωματεία του Δημόσιου Τομέα να σταθούν στο πλευρό των βιοπαλαιστών αγροτών  και κτηνοτρόφων, να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους , αφού μόνο  με το συλλογικό και οργανωμένο αγώνα, μέσα από τους συλλόγους και τα σωματεία μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή που αξίζει σε μας και τις οικογένειες μας.

Δείτε ακόμα