Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΔΕΔΥ N.T.Γρεβενών: ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τους διοικητικούς υπαλλήλους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών οι οποίοι συμμετέχουν μαζικά  στην απεργία – αποχή, που ομόφωνα  κήρυξε η ΠΟΣΥΠ , από κάθε ενέργεια που σχετίζεται με τη διαδικασία επιλογής των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.

Το Υπουργείο Παιδείας στην προσπάθεια του να προχωρήσει άμεσα στην επιλογή νέων διευθυντών στις Σχολικές Μονάδες τους οποίους θέλει να χρησιμοποιήσει ως γρανάζι στην επικείμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών , χωρίς κανένα δισταγμό και καμιά συζήτηση , προχωρά άμεσα τη διαδικασία , ακόμη και την περίοδο των γιορτών , θέτοντας παράλληλα  ασφυκτικές  προθεσμίες, δίνοντας προφορικές οδηγίες για ανακλήσεις κανονικών αδειών και εντολές για εργασία τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα.

Είναι δε τέτοια η πρεμούρα του Υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στη διαδικασία τη επιλογής των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων, που σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική που ακολουθεί και στους εκπαιδευτικούς, είτε απειλεί και εκφοβίζει τους συναδέλφους διοικητικούς υπαλλήλους και καλεί προφορικά τους Διευθυντές Εκπαίδευσης να προχωρήσουν ακόμη και περικοπές μισθών , είτε  προβαίνει  προκλητικά, μέσω του  Γ.Γ κ Κόπτση, σε συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς των συναδέλφων, ως τεμπέληδες.

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τη συμμετοχή των διοικητικών συναδέλφων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών στην απεργία – αποχή που κήρυξε η ομοσπονδία τους και στηρίζει τον αγώνα τους.