Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΔΕΔΥ Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

Με όπλο μας την αλληλεγγύη χτίζουμε τείχη προστασίας απέναντι στην «επιλεκτική» κρατική ανυπαρξία

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε με τον πιο τραγικό τρόπο “στο ίδιο έργο θεατές. Χωριά  σε ολόκληρη την Θεσσαλία πνίγονται από την ανυπαρξία, εδώ και χρόνια, των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, από τα βουλωμένα φρεάτια, από το ανεπαρκές δίκτυο όμβριων υδάτων, από τις κακοτεχνίες.  Ήδη από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία μετράμε απώλειες ανθρώπινων ζωών, καταστροφές σπιτιών, περιουσιών.

Όπως και στις πρόσφατες πυρκαγιές σε πολλές περιοχές της χώρας μας, αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές ανά τόπους τα έργα προστασίας της ζωής και της λαϊκής περιουσίας τα θεωρούν “κόστος”, ενώ την ίδια στιγμή πασχίζουν για τα δισεκατομμύρια που κατευθύνονται στο “όφελος” των επιχειρηματικών ομίλων. 

Η επιλεκτική ανικανότητα του κράτους ξανά στο προσκήνιο, αφού από την μία με ένα κουμπί πλειστηριάζουν εκατοντάδες σπίτια καθημερινά εργαζόμενων συναδέλφων μας, αμέσως δίνουν εκατομμύρια κρατικό χρήμα σε εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανους, αλλά επιλέγουν να μη δώσουν ούτε ένα ευρώ για την προστασία της υγείας και της ζωής μας.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Γι’ αυτό το Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών καλεί τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα , τους εργαζόμενους να  μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους συναδέλφους μας, τους συνανθρώπους μας  που πλήττονται αυτή την στιγμή στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα  εξής:

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια , υπνόσακους.

– Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς.

– Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη.

– Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας).

Τόπος συγκέντρωσης Εργατικό Κέντρο Γρεβενών . Ώρες παράδοσης βοήθειας 6-8.30 το απόγευμα.

Μόνο ο λαός σώζει το λαό! Οργανώνουμε τώρα την αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές.