Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ στη Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη!
Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους!
Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική!

Συνάδελφοι , συναδέλφισσες
Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας! ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα!
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ αφού και επέκτεινε τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων έρχεται να δώσει το τελικό χτύπημα διαλύοντας ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση!

Τώρα απεργιακός ξεσηκωμός! Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Να μην φτάσει καν στη Βουλή! Από τη συμμετοχή μας στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, θα κριθεί το αποτέλεσμα!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμη μας!

Το κυβερνητικό σχέδιο δε διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

Με το νομοσχέδιο για την κατεδάφιση της Κοινωνική Ασφάλισης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ:
 Στέλνει τους εκπαιδευτικούς στα 67 χρόνια ή στα 40 χρόνια δουλείας μέσα στην τάξη.
 Σπάει τη σύνταξη σε Εθνική και αναλογική. Δίπλα στην Εθνική σύνταξη των 384€, θα «χτίζεται» η αναλογική σύνταξη η οποία θα βασίζεται μόνο στις εισφορές των εργαζομένων, ανάλογα με τα χρόνια δουλειάς και το μισθό.
 Το ποσοστό αναπλήρωσης συρρικνώνεται με αποτέλεσμα μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις. Για 35 χρόνια Ασφάλισης π.χ. φτάνει στο 38,68%, όταν στο ισχύον σύστημα έφταναν το 70% και στον Ν3863/2010 το 45,85%. Στην περίπτωση 15ετίας, που είναι σήμερα το όριο για να βγει κάποιος στη σύνταξη (4.500 ένσημα), το ποσοστό αναπλήρωσης της ανταποδοτικής σύνταξης θα είναι μόλις 12%.Εδώ μιλάμε για τη σφαγή των νέων εργαζομένων, των συναδέλφων που μπαίνουν στην Εκπαίδευση σε μεγαλύτερη ηλικία στα 35 και 40 τους χρόνια, των αναπληρωτών και ελαστικά εργαζόμενων συνάδελφων που εργάζονται λίγους μήνες το χρόνο.
 Οι μειώσεις θα είναι μεγάλες και για τους νυν συνταξιούχους, μέσω του επανυπολογισμού των συντάξεων. Για αυτούς που θα βγουν στη σύνταξη μετά την 1η Γενάρη 2016 οι μειώσεις υπολογίζονται από 5% έως 30%.
 Οι επικουρικές συντάξεις κυριολεκτικά μπαίνουν σε πορεία εξαφάνισης. Το ποσοστό αναπλήρωσης ορίζεται σε 0,45% για κάθε χρόνο Ασφάλισης. Δηλαδή, για να πιάσει κάποιος το προηγούμενο ποσοστό αναπλήρωσης που ήταν 20%, θα πρέπει να δουλεύει 44,5 χρόνια!!!
 Προβλέπεται νέα μείωση των εφάπαξ κατά 10%.
 Δημιουργείτε ένα υπέρ-Ταμείο που ενσωματώνει όλα τα Ταμεία κύριων συντάξεων, εφάπαξ, παροχών σε χρήμα λόγω ασθενείας ή άλλα βοηθήματα.

Αγωνιζόμαστε και Απαιτούμε Κοινωνική Ασφάλιση
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 Καμιά νέα περικοπή στις συντάξεις, επαναφορά στα επίπεδα του 2009.
 ΟΧΙ στην περικοπή κατά 50% του «μερίσματος» του ΜΤΠΥ.
 Κάλυψη, με κρατική χρηματοδότηση, του συνόλου των απωλειών των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και των απωλειών από το κούρεμα (PSI).
 ΚΑΤΩ το νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη Γενική Απεργία στις 4 του Φλεβάρη
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στα Συλλαλητήρια
που θα διοργανωθούν στην πόλη μας
Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ