Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στο μπλόκο των αγροτών… συμπαραστάτες ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Γρεβενών (VIDEO)

Στο μπλόκο των αγροτών στην Εγνατία οδό στον ανατολικό κόμβο της πόλης, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη.

”Είμαι και ήρθα σαν πατέρας να δω τα παιδιά μου και να σας πω ότι είμαι μαζί σας. Αυτή την στιγμή τα παιδιά μου είναι στον δρόμο και εγώ σαν πνευματικός τους πατέρας πρέπει να είμαι κοντά τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

”Όποιος δεν πέρασε από φτώχεια, από πείνα, από στέρηση δεν μπορεί να καταλάβει τον άλλον. Πως θα καταλάβει ο χορτάτος τον πεινασμένο”, τόνισε σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Γρεβενών.

δείτε το βίντεο απο την επισκεψη και τις δηλώσεις τους στην κάμερα του greveniotis.gr

 

Το Δ.Τ. της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ευχαριστούμε το μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ και το δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμάνη Γεώργιο που κατά την ώρα του κλεισίματος της Εγνατίας οδού βρέθηκαν κοντά μας , για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους αλλά και ταυτόχρονα να δώσουν τα εύσημα τους προς τους γεωργοκτηνοτρόφους που ενώ κλείνουν την Εγνατία Οδό , δεν δημιουργούν κυκλοφοριακά προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς καθώς πάρα μόνο συμβολικά κλείνει ανά είκοσι λεπτά.

ΣΥΝΤΟΝΟΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ