Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τι ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών (25-1-2016)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 

Τη δυνατότητα της ΔΕΥΑΓ να λαμβάνει φορολογική ενημερότητα μετά από πολλά χρόνια ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης κατά την ενημέρωση του στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, όπως επίσης και την ολοκλήρωση του φακέλου για τα Ιαματικά της Κιβωτού .
Στα προ ημερησίας θέματα, μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης αποφασίστηκε ομόφωνα και το ψήφισμα στήριξης στους αγρότες και των άλλων επαγγελματιών που πλήττονται από το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών ομόφωνα συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου απέναντι σε πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Κυβέρνησης και των προηγούμενων Κυβερνήσεων που εξανεμίζουν τα εισοδήματα του και υπονομεύουν το ασφαλιστικό του μέλλον.
Διαφωνούμε με το ασφαλιστικό προσχέδιο που έχει κατατεθεί για διαβούλευση στους θεσμούς (Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.) και το οποίο καταδικάζει το σύνολο των εργαζομένων στη χώρα μας να δουλεύουν ως τα βαθιά γεράματα με συντάξεις πείνας.
Καλεί δε τους αρμόδιους να διαφυλάξουν το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μιας κοινωνικής ομάδας που αποτελεί ένα από τα κυριότερα εργαλεία ανάπτυξης και οικονομικής ανάκαμψης της χώρας.