Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Ο Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εξάρχου Γρεβενών και το περιοδικό “ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ” για την Περιφέρεια Βεντζίων, Γρεβενών, Κοζάνης  σας συγχαίρει θερμά για την ανάληψη υψηλών καθηκόντων ευθύνης ως αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και κατά τόπον Αντιδήμαρχος για όλες τις Τοπικές Κοινότητες του διευρυμένου Δήμου Γρεβενών.

 

       Η πρότερη επιτυχής θητεία σας ως πρόεδρος της κοινότητας Κνίδης την περίοδο 1-1-1987 ως 31-12-1994, η αγάπη που νοιώθετε για αυτοδιοικητικά θέματα,  η ευαισθησία που σας διακρίνει για θέματα πολιτισμού, οικονομικής ανάπτυξης, η ευγένεια, η σύνεση, η εργατικότητα, η δημοφιλία που απολαμβάνεται και πρωτίστως η πολύχρονη ενασχόλησή σας με τον πρωτογενή τομέα ως παραγωγός και διοικητικό στέλεχος της Ενώσεως Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προδικάζουν μία γόνιμη και δημιουργική θητεία.

Ως Βεντζιώτες νοιώθουμε βαθιά ικανοποίηση που κληθήκατε να είστε ο πρώτος αντιδήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Γρεβενών  που προέρχεσθε  από τη Δημοτική Ενότητα Βεντζίων . Μ’ αυτές τις σκέψεις σας ευχόμεθα μια γόνιμη και δημιουργική θητεία  και συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας που είχαμε ως σήμερα.

Έξαρχος, 21 Νοεμβρίου 2012

 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου                                            Ο Γενικός Γραμματέας

 

Βασίλειος Αποστόλου                                                           Στέργιος Τζάρος