Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Βουλευτή και Δημάρχου Γρεβενών στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Μπγιάλα, του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Τριγώνη, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Δημήτρη Τσακνάκη για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών.
Εκ μέρους του Βουλευτή και του Δημάρχου, πέραν των άλλων, τέθηκαν τα ζητήματα της επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών, της άμεσης ίδρυσης Τμήματος Μεταγωγών και Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα Γρεβενά, της επανεξέτασης των προτάσεων κατάργησης υπηρεσιών του Νομού, καθώς και της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.
Ο Γενικός Γραμματέας κ. Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκης από την πλευρά τους δεσμεύθηκαν για την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Γρεβενά με την ολοκλήρωση της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν ότι ήδη εκπονείται μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων, έργο το οποίο έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου για το 2016 με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Τέλος, έλαβαν γνώση των υπολοίπων θεμάτων, η αντιμετώπιση των οποίων θα συνεκτιμηθεί στα πλαίσια των δημοσιονομικών και υπηρεσιακών αναγκών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ