Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ”

Δύο μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κινδυνεύει να απολέσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Κάθε ημέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε καταστροφική για τη χώρα και η αντιμνημονιακή ρητορική τους διαψεύστηκε οικτρά από τη στιγμή που ανήλθαν στην εξουσία.
Την κυβένηση χαρακτηρίζουν ο αυταρχισμός, οι παρεμβάσεις της σε ζητήματα που αφορούν τη δικαιοσύνη (υπόθεση Πανούση) καθώς και η προσπάθεια εδραίωσης στην εξουσία μιας κλειστής παρέας ανθρώπων. Καμία αναπτυξιακή πολιτική ή σημαντική μεταρρύθμιση δεν έχει να επιδείξει. Αντίθετα, στην καθημερινή της ατζέντα βρίσκονται νέοι φόροι και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Ακόμη, η εξωτερική πολιτική της (προσφυγικό, ελληνοτουρκικές σχέσεις) είναι επικίνδυνη για τη χώρα.
Το μεγαλύτερο κοινωνικό της έγκλημα, όμως, είναι πως ξεσπιτώνει τον κόσμο με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι η πρώτη κυβέρνηση και ο πρώτος πρωθυπουργός που απελευθέρωσε τους μαζικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Από εδώ και στο εξής, κάθε πλειστηριασμός που θα επιβληθεί από τις τράπεζες σ’ έναν Γρεβενιώτη ή μια Γρεβενιώτισσα θα έχει τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και την υπογραφή του τοπικού βουλευτή.
Κλείνοντας, στο φιάσκο για την εκλογή νέας ηγεσίας στην αξιωματική αντιπολίτευση ταιριάζει –παραφρασμένη – η περίφημη ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου, του Γέρου της Δημοκρατίας:
«Η Νέα Δημοκρατία έγινε η χλεύη των αντιπάλων».

 

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
Ο Γραμματέας
Πρίντζας Δημήτρης