Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σύσκεψη για την λήψη προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης χιονοπτώσεων και παγετού

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, η σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. (Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου) με θέμα την Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φορείς για την παρουσία τους και τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινομένων που προκύπτουν.
Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η βέλτιστη δυνατή προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Υποδιοικητής του 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Ζήσης Κουτσοδήμος, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τριγώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάιος Κόραβος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, της ΔΕΥΑΓ και της ΔΕΗ, ο πρόεδρος του Ε.Χ.Κ.Β. κ. Θωμάς Καραγιάννης, ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης κ. Ευάγγελος Νασιάδης και ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Νιζάμης.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη στο greveniotis.gr