Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρεβενών

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρεβενών καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τρίτη 1  Δεκεμβρίου  ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών, (Εργ. Πρωτομαγιάς 2, 3ος όροφος), με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Οικονομικός Απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής

Οι εκλογές για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής θα αρχίσουν με τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και θα ολοκληρωθούν την  ίδια μέρα. Παράταση μπορεί να δοθεί μόνο σε περίπτωση που η προσέλευση των μελών συνεχίζεται και μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης.

        Οι εκλογές για την ανάδειξη α) Διοικητικού Συμβουλίου, β) Ελεγκτικής Επιτροπής, γ) Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών, δ) Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, και  ε) Επιλογής δευτεροβάθμιας οργάνωσης στο Εργατικό Κέντρο τηνΚυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 από ώρα 10:00 π.μ. μέχρι ώρα 5:00 μ.μ.  Παράταση μπορεί να δοθεί μόνο σε περίπτωση που η προσέλευση των μελών συνεχίζεται και μετά τις 5:00 μ.μ.

        Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με το  Καταστατικό, γίνεται  μέχρι την Τετάρτη  9-12-2015 ώρα 8 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Σωματείου.

       

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο  Γεν. Γραμματέας                                                            Ο  Πρόεδρος

      Ρόβα Μαρία                                                                 Κλεισιάρης Ιωάννης