Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Στηρίζω-Ελπίζω» μονοήμερη εκδρομή σε Βόλο-Πήλιο

Ο Σύλλογος καρκινοπαθών συγγενών και φίλων Γρεβενών «Στηρίζω-Ελπίζω» σας προσκαλεί σε μονοήμερη εκδρομή σε Βόλο-Πήλιο την Kυριακή 22 Νοεμβρίου.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση από το ρολόι  στις 08.00 το πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο μας για καφέ, συνεχίζουμε για το πανέμορφο Βόλο.  Φτάνουμε στις 11,00 το πρωί περίπου, και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση μέσα στην πόλη, όπου θα κάτσουμε έως τις 14.00 περίπου,  και μετά αναχωρούμε  για δύο πανέμορφα χωριά του Πηλίου.

Θα επισκεφθούμε την Πορταριά, τουριστικό θέρετρο με την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία και δίπλα το εκκλησάκι τηςΠαναγιάς της Πορταρέας, που έδωσε το όνομα της στο χωριό. Θα έχουμε προαιρετικά γεύμα σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ του Πηλίου, το πικάντικο σπετζοφάι.

Στην συνέχεια φεύγουμε για το γειτονικό χωριό, την Μακρυνίτσα, από τα πιο ονομαστά πηλιορείτικα χωριά, πλούσια σε ιστορία. Εδώ, μπορείτε να δείτε το Λαογραφικό μουσείο, το εκκλησάκι του Αι-Γιάννη του Προδρόμου, στην δυτική άκρη της πλατείας, χτισμένο με μαρμάρινες πλάκες στις αρχές του 1800,αποτελεί μινιατούρα της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής.  Θα έχουμε χρόνο για καφέ, με πανέμορφη θέα στον Παγασητικό.

Αφού πιούμε τον απογευματινό μας καφέ, συνεχίζουμε για την επιστροφή μας, όπου με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε περίπου στις 21.00-Τέλος εκδρομής