Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παραίτηση Προέδρου του συλλόγου “Νικητές Ζωής”.

Μετά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στην οποία δημιουργήθηκε θέμα για το αν η καθαρίστρια του ΔΑΚ Γρεβενών…

πήρε χρήματα στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξήχθη, έχω να πω πως τα δώσαμε για την καλύτερη διεξαγωγή τουρνουά αλλά δεν εκβιαστήκαμε για αυτήν την κίνηση και ηταν απόφαση των συμμετεχόντων. Όσο για τον δημοτικό σύμβουλο  που μίλησε για έσοδα και οικονομικά έχω να πω πως υπήρξαν μόνο ωφελούμενοι από επιταγές Super Market. (τα στοιχεία στη διάθεσή σας), πως να το γνωρίζει όμως όταν 5 εβδομάδες των τουρνουά (3 ποδοσφαίρου και 2 μπάσκετ) δεν πάτησε μια φορά να δει  420 συμμετέχοντες.

Μετά το προχθεσινό bullying,  αυτή τη φορά  από τοπικό άρχοντα, είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ αν δεν μου ζητηθεί προσωπικά συγνώμη για τις εκφράσεις που απεύθυνε στο πρόσωπο μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες στο Δ.Σ. “Νικητές ζωής” καθώς και τα μέλη του συλλόγου για τη συνεργασία που είχαμε στο διάστημα των 5 μηνών. Αν μου ζητηθεί συγνώμη απο τον ίδιο θα παραιτηθώ απο πρόεδρος και θα παραμείνω μέλος του Δ.Σ. διαφορετικά θα παραιτηθώ και από μέλος.