Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έναρξη λειτουργίας κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών, σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Γρεβενών, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του θα λειτουργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,..

σχολικό έτος 2015-2016, το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

 

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση και στη μόρφωση σε όλους.

 

Ο Δήμος Γρεβενών καλεί όσους εθελοντές καθηγητές μέσης εκπαίδευσης καθώς και τα φροντιστήρια, που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να συνδράμουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να δηλώσουν την διαθεσιμότητα τους, στα τηλέφωνα του Δήμου 2462350830-872 ή με e-mail στο irkefala@gmail.com (κα. Κεφαλά Ειρήνη) ή να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιο Πουρνάρα στο τηλ. 6948-949 503.

 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα στο γραφείο των Ειδικών Συνεργατών του Δήμου Γρεβενών (Γρ. 5) Τηλ. 2462350866.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με ημερομηνία λήξης την 25η Σεπτεμβρίου.

 

 

 

                                                                        Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

 

                                                                                    Νικολακόπουλος Κων/νος