Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αστυνομική επιχείρηση για 14χρονη από τα Γρεβενά

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας, που χθες το απόγευμα εκτελούσε το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη, βρέθηκε τελικά ένα 14χρονο κορίτσι που…

εγκατέλειψε το σπίτι της στα Γρεβενά, με αποτέλεσμα να την αναζητά η οικογένειά της.

Η ανησυχία του πατέρα, προκάλεσε την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν τελικά τη 14χρονη να ταξιδεύει μόνη της προς Θεσσαλονίκη, βάζοντας παράλληλα τέλος στην αγωνία της οικογένειας.

Ένα ανήλικο κορίτσι που ταξίδευε με τελικό προορισμό τη Μυτιλήνη όπου εκτιμάται πως θα την ανέμενε φίλος της, σύμφωνα με τα μηνύματα που εντόπισαν οι γονείς της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σχέδιο της 14χρονης που έφυγε από το σπίτι της θέλοντας να «γνωρίσει τον κόσμο», «χάλασαν» αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Λάρισας οι οποίοι ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην οδό Σωκράτους και μετέφεραν τη μικρή στο αστυνομικό τμήμα, όπου χθες βράδυ την παρέλαβε ο πατέρας της, Αλβανός υπήκοος – κάτοικος Γρεβενών.

Νωρίτερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που αναχωρούσε για την Αθήνα, αναζητώντας μια «αδύνατη κοπέλα με μαύρα ρούχα».

Η 14χρονη, ανταλλάσσοντας μηνύματα με φίλο της που ζει στη Μυτιλήνη, έχοντας μαζί της τα απαιτούμενα χρήματα για τα εισιτήρια, έφυγε από το σπίτι της στα Γρεβενά χθες το πρωί για να βρεθεί στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, όπου θα ταξίδευε προς Θεσσαλονίκη και από εκεί για το νησί.

Η προσπάθεια ωστόσο της 14χρονης να γνωρίσει μόνη της τον κόσμο, έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τον πατέρα της που άρχισε να την αναζητεί ενημερώνοντας παράλληλα την ΕΛ.ΑΣ. για την «εξαφάνιση» της κόρης του.

Με το «ταξίδι» της ανήλικης να διακόπτεται πρόωρα για την ίδια στη διασταύρωση της Σωκράτους με την παλαιά εθνική οδό, όπου αστυνομικοί του Β’ Τμήματος σταμάτησαν το λεωφορείο, μεταφέροντας τη μικρή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας όπου ανακουφισμένος, από το αίσιο τέλος της περιπέτειας, την παρέλαβε ο πατέρας της.

 

 

Β.Κ.eleftheria.gr