Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχές στους εισαχθέντες των ΑΕΙ και ΤΕΙ του Δήμου Δεσκάτης

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν σε κάποια σχολή και τους εύχομαι καλή φοιτητική ζωή μαζί με τη “συμβουλή” πάνω απ’ όλα να προσέχουν..

τους εαυτούς τους γιατί είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ. Ο στόχος των μαθητών αυτών, επιτεύχθηκε μετά από σκληρή και πολυετή προσπάθεια.         Νέοι ορίζοντες ανοίγονται που αφορούν στην επιστημονική τους κατάρτιση και στην ατομική τους πρόοδο. Η συνέχεια των προσπαθειών τους, η προσήλωση και η συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία του ακαδημαϊκού βίου, θα τους οδηγήσει στην πρόοδο και στη προσφορά τόσο στον επαγγελματικό όσο και κοινωνικό στίβο.

Όσοι μαθητές προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν δε θα πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και θα πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Καθένας μέσα από τον πλούτο της μοναδικής του προσωπικότητας, μπορεί να αξιοποιήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα του, ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητά το όνειρό του με  θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους του.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, ακούραστοι συνοδοιπόροι  στις αγωνίες και στις προσπάθειες.

Στις  δύσκολες μέρες  που περνάμε, με την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών και αξιών, οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους και να τους εμπνεύσουμε την αντίληψη της αξιοκρατίας και της ισονομίας, καθώς πολλοί από αυτούς ως ικανοί επιστήμονες αλλά και ως σκεπτόμενοι πολίτες θα κληθούν να στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον θεσμούς της χώρας μας.

Ο Διευθυντής του Λυκείου Καρπερού

Νασιόπουλος Απόστολος