Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εκδήλωση στη μνήμη των πεσόντων του 1940 στην Αννίτσα

Αννίτσα Video  Παρουσία τοπικών φορέων και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση στη μνήμη των πεσόντων του 1940 κατά τον…

Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο  στο ύψωμα της Αννίτσας στα Γρεβενά.

Στην Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των  πεσόντων   Αξιωματικών – Υπαξιωματικών  και  Οπλιτών   κατά   τον Ελληνοϊταλικο πόλεμο  του   1940-41,  χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ ενώ ακολούθησε ομιλία από Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Γρεβενών κ. Στέργιο Παπαστεργίου, προσκλητήριο νεκρών από τον τελετάρχη κ. Σωτήρη Ταμπούκα και κατάθεση στεφάνων από τους παρευρισκόμενους.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης,   οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τριγώνης και κ. Γρηγόρης Φαρμάκης, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Τραυματιών και Πολεμιστών Οπλιτών και της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Νομού Γρεβενών, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Γιάτσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Μπουρέλας, κ. Ιωάννης Νασίκας , κ. Κωνσταντίνος Παλάσκας και κ. Αναστάσιος Τσιρίκας, οι Πρόεδροι της Τ.Κ. Κρανιάς κ. Αθανάσιος Γκιουζέλης και Σαμαρίνας κ. Ιωάννης Λυγούρας, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Φιλιππαίων κ. Παναγιώτης Σιακαβάρας καθώς και πλήθος πολιτών.

 

{youtube}YdfsEy3ONLM|700|450{/youtube}

 

Δείτε ακόμα