Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αντιπαραθέσεις στη Συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου (video)

Για μια ακόμη φορά δεν έλειψε η αντιπαράθεση στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών το οποίο συνεδρίασε με 34 θέματα στην Ημ. Διάταξη.

 

Σε ερώτηση του ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών Κώστας Μπουρέλλας στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι στην Τοπική Κοινότητα Αμυγδαλιών έχουν γεμίσει τα κοιμητήρια και οτι πρέπει να ληφθούν μέτρα άμεσα για την Αντιμετώπιση του Προβλήματος, ενώ απάντηση για το θέμα έδωσε στον κ.Μπουρέλλα ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Παράλληλα την Αντίδραση του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέα Πασχαγιαννίδη ότι δεν καταγράφηκαν τα πρακτικά της παρέμβασης του για το Πολεμικό Μουσείο σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασε ο Επικεφαλής της Μέιζονος Αντιπολίτευσης και τ.Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Να σημειωθεί ότι στην Συνεδρίαση δεν έλειψε η αντιπαράθεση για την Εκδήλωση της ΕΛΔΥΚ μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Μπουρέλλα, του Αντιδημάρχου Παιδείας Χρήστου Πέτρου και του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δημοσθένη Κουπτσίδη.

 

Δείτε το Σχετικό Βίντεο 

 

 

{youtube}ybAVzCsq7nM|700|450{/youtube}

Δείτε ακόμα