Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ολοκληρώθηκε ο δρόμος Μοναχίτι – Μικρολίβαδο (VIDEO)

Στον ολοκληρωμένο δρόμο Μοναχίτι – Μικρολίβαδο βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος συνοδευόμενος από τον …

προϊστάμενο των συγκοινωνιακών έργων Νίκο Μπαλοδήμο, και τον εργολάβο του έργου.

 

Το έργο είχε ως αντικείμενο τη βελτίωση οριζοντιογραφικά και υψομετρικά ενός χαλικοστρωμένου στενού δρόμου που συνέδεε τους οικισμούς ‘Μοναχίτι’ και ‘Μικρολίβαδο’ μήκους 6,8 χλμ. περίπου.

 

Με το νέο έργο  κατασκευάσθηκαν τα απαραίτητα τεχνικά έργα για την απορροή ομβρίων,  το βασικό κατάστρωμα της οδού με επενδεδυμένη τάφρο σε μεγάλο μήκος,  έργα συγκράτησης βραχοπτώσεων στα πρανή της οδού,   αντιστήριξη με συρματοκιβώτια  στον πόδα της οδού στον παραπόταμο Βενέτικου.      

Επίσης, εκτελέστηκαν εργασίες συντήρησης των δύο γεφυρών καθώς και εργασίες σημάνσεως και ασφάλισης και τελικά η ασφαλτόστρωσή του.   

 

Με την ολοκλήρωση του δρόμου συνδέθηκε η Δ.Ε. Γόργιανης με τη Δ.Ε. Θ.Ζιάκα  και αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση προς ‘Ταμπούρι’ , Χιονοδρομικό κ.λ.π. ή ‘Πορτίτσα’ Σπηλαίου για τους εισερχόμενους από Π.Ε.Ιωαννίνων, Κρανιά  ενώ  θα εξυπηρετήσει τις γεωργικές, κτηνοτροφικές και δασικές δραστηριότητες στην περιοχή. 

 

{youtube}8_t6RYw1Tq8|700|450{/youtube}