Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ…

Πότε αυτός ο τόπος θα αποκτήσει Αντιπολίτευση με «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ» και παρούσα στα προβλήματά του?

Αντιπολίτευση δεν κάνουμε κοιτώντας την κάμερα (κάποιοι έχουν φωτογένεια το διαπιστώσαμε). Φτάνει πιά!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου κύριοι δεν είναι στούντιο για φωτογραφήσεις για περιοδικά ή να blogάρεις ανώνυμα….

κρυβόμενος πίσω από το δάκτυλο σου (Στέλιο όχι στα βαθειά).

Για ακόμη μία φορά χθες το βράδυ η αντιπολίτευση έλαμψε, αν και παρούσα, δια της «ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ», Δεν μας είπαν κάτι, δεν μάθαμε κάτι, δεν ακούσαμε πρόταση . ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Το μάθαμε τώρα και δεν περιμέναμε κάτι άλλο..άλλωστε ακολούθησαν την ίδια τακτική. Όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε φωνάζουμε, συκοφαντούμε και είμαστε δίπλα στον δημότη μας και στα προβλήματα του ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!

Γιατί αγαπητοί μας συμπολίτες δίνουμε αγώνα για εσάς εάν δεν το έχετε καταλάβει!!!!!! Γιατί για εσάς βρίζουμε, συκοφαντούμε και τελικά αποχωρούμε.

Γιατί για εσάς δεν έχουμε τι να πούμε. Γι αυτό φωνάζουμε Δυνατά για να ακουγόμαστε και λέμε πάντα τα ίδια και τα ίδια. Μας αρέσει να κιτρινίζουμε!!

Κάνουμε άλλωστε αντιπολίτευση ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ….

Μην στενοχωριέστε όμως εμείς οι συμπολίτες σας αυτό κάνουμε!!!!!!!!!!! ΣΑΣ …..

Ας πούμε όμως και για το άλλο θέμα. Για το δρόμο Γρεβενά Βασιλίτσα.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν έγινε γιατί κάποιοι δεν περνούσαν τους περιβαλλοντολογικούς όρους γιατί θέλανε να περάσουν τους δικούς τους περιβαλλοντολογικούς όρους…

Ελπίζω να κατάλαβα καλά και επειδή είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα καλά μου γεννήθηκε ..άκου τώρα. η εξής απορία .. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟ ??!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Ένας δημότης των Γρεβενών με «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ»

 

Α.Ν.