Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών: Ανικανότητα ή σχέδιο;

Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί εμβρόντητη τις τελευταίες ημέρες τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών για το κρυφό σχέδιο …

της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή και την καταστροφή.
Αλλά δεν είναι μόνο ο νάρκισσος πρώην υπουργός Οικονομικών και οι γελοιότητες
στις οποίες είχε καταφύγει κατά τη διάρκεια της θητείας του. Συνολικά η κυβέρνηση, με την τραγική πολιτική της το τελευταίο εξάμηνο κατέστρεψε την οικονομία της Ελλάδας, αποδιοργάνωσε τον κρατικό μηχανισμό, έκλεισε τις τράπεζες και υπέγραψε το χειρότερο Μνημόνιο απ’ όλα. Δεν γνωρίζουμε αν από ανικανότητα προέβει σ’ αυτές τις κινήσεις ή είχε σχέδιο για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Όπως και να ‘ναι, οι άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι για την πατρίδα και εύκολα μπορεί να τους αποδοθεί ο χαρακτηρισμός των «πολιτικών απατεώνων» με βάση τις προεκλογικές και μετεκλογικές εξαγγελίες τους.
Κανένα Μνημόνιο δεν έσκισαν, ο ΕΝΦΙΑ δεν καταργήθηκε, ο κατώτατος μισθός δεν αυξήθηκε και η 13η σύνταξη φαντάζει μακρινό όνειρο για την τρίτη ηλικία. Αντίθετα, η οικονομία είναι σε ύφεση, από τα πρωτογενή πλεονάσματα και την ευκαιρία δανεισμού από τις αγορές περάσαμε σε ελλείμματα, τα λουκέτα των επιχειρήσεων αυξάνονται ραγδαία, η ανεργία καλπάζει.
Η κυβέρνηση υπάρχει χάρη στις ψήφους των κομμάτων της ευρωπαϊκής αντιπολίτευσης γιατί αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μόνο με θέατρο του παραλόγου μοιάζει. Αναρωτιόμαστε αν κάποια στιγμή θα αποφασίσουν να κυβερνήσουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών ή θα αναλώνονται μόνο σε κομματικές συνεδριάσεις και αναζητήσεις «εσωτερικών εχθρών».
Το ΠΑΣΟΚ, μετά και από την οργανωτική του ανασυγκρότηση, θα συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ. Τώρα πλέον που κατέρρευσαν οι ψευδαισθήσεις και δεν υπάρχουν χαμένοι παράδεισοι πρέπει να επικρατήσουν οι δυνάμεις της ΛΟΓΙΚΗΣ και της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ.

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Ο Γραμματέας

Πρίντζας Δημήτριος