Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πανγρεβενιώτικο Συλλαλητήριο

Ζήσης   ΔημήτριοςΟι Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών, όχι μόνο με την ιδιότητα των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και ως ενεργοί πολίτες και κάτοικοι αυτής της πόλης, αυτού του ορεινού νομού, συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1-11-2012 στην πόλη μας για την κατάργηση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Ο νομός μας είναι ορεινός με χειμώνα μεγάλης διάρκειας. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ο Δήμο μας μόλις τον προηγούμενο χειμώνα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω…

των πολλών χιονοπτώσεων και του πολικού ψύχους που επικρατούσε, όπου ο υδράργυρος έφτασε και τους μείον 20 και πλέον βαθμούς Κελσίου.

Τα πρώτα δείγματα ήδη έχουν χτυπήσει όχι μόνο την πόρτα του σπιτιού μας άλλα και της τοπικής κοινωνία μας. Το κολυμβητήριο του Δήμου Γρεβενών, που λειτουργούσε με 350 περίπου νέους έχει κλείσει, λόγω έλλειψης θέρμανσης. Στα Δημοτικά Καταστήματα των Δημοτικών Ενοτήτων, στο κτήριο «Θ. Λαδά», στο Κέντρο Πολιτισμού   παρατηρήθηκε έλλειψη θέρμανσης από πέρυσι, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν. Μεγάλο φορτίο φέρει ο Δήμος για τη θέρμανση των σχολείων.      

Το θέμα αφορά τη ζωή μας, την επιβίωσή μας και το μέλλον των παιδιών μας σε αυτόν τον τόπο. Ας σταματήσουμε να περιμένουμε τον «από μηχανής θεό», ας αφήσουμε τον καναπέ του σπιτιού μας και ας κατέβουμε στους δρόμους, στις πλατείες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αντιδράσουμε, να αγωνιστούμε. Ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος, είναι το μέσον για παλέψουμε για να μη χάσουμε αυτά που έχουμε κερδίσει (Σχολή Αστυφυλάκων) και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα για μας και τα παιδιά μας. 

Συμμετέχουμε στο Πανγρεβενιώτικο Συλλαλητήριο ενάντια στην απόφαση εξίσωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να πετύχουμε φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης, μέχρι να δημιουργήσουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για όλους μας.

                         

 Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
Ζήσης   Δημήτριος