Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών με τον βουλευτή κ. Κοψαχείλη.

Το Σάββατο 13/06/2015 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Γρεβενών κ. Κοψαχείλη Τιμολέων.

 Αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη αλλά και οι προτεραιότητες της Ένωσης μας. Επιπλέον συζητήθηκαν τα επιμέρους θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον νομό μας καθώς και η επικείμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της διεύθυνσης μας.

Κύριο μέλημα και πάγιο αίτημα της Ένωσης μας είναι η διαδικασία ανεύρεσης χώρου για την μεταστέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών. Το προεδρείο αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αυτή, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες μέχρι τώρα. Άλλωστε, πολλές φορές έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην ακαταλληλότητα του κτιρίου που δεν διαθέτει βασικές προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα αφενός μεν οι πολίτες να ταλαιπωρούνται καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετηθούν και αφετέρου δε οι συνάδελφοι μας να εργάζονται σε ένα άκρως ακατάλληλο περιβάλλον.

Από την πλευρά τους ο κ. Βουλευτής χαρακτήρισε εποικοδομητική αλλά και ουσιαστική την συνάντηση μας και δεσμεύτηκε ότι στα θέματα που άπτονται της Βουλευτικής του ιδιότητας θα σταθεί αρωγός.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Γρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

 

 

Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Ηλίας ΓΡΑΒΑΛΟΣ