Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συλλήψεις σε Γρεβενά και Κοζάνη για ηρωίνη και κατοχή ναρκωτικών χαπιών

Χθες (12-06-2015) το απόγευμα στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν 35χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών χαπιών.

 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου…

και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ακολούθως σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη εξήντα επτά (67) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Επίσης σήμερα (13-06-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης συνέλαβαν 41χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, διάφορα σύνεργα χρήσης ηρωίνης και διακόσια τριάντα έξι (236) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δείτε ακόμα