Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (VIDEO)

Την αντίδραση του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη αλλά και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου προκάλεσε η Πρόταση του Δ/ντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.Νάστου για συγχώνευση σχολικών μονάδων του Δήμου Γρεβενών.

«Χαρακτηρισμένος ως ένθερμος  υποστηρικτής  των συγχωνεύσεων», όπως  δήλωσε  ο κ. Νάστος  και αιτιολογώντας πως οι συγχωνεύσεις γίνονται για  παιδαγωγικούς, οικονομικούς αλλά και για λόγους …

ορθολογικής αξιοποίησης του εκπαιδευτικού προσωπικού, πιστεύει ότι «η συγχώνευση των νηπιαγωγείων Αμυγδαλεών, Αγίου Γεωργίου, Κιβωτού και  Βατολάκου θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στα νήπια των Βόρειων Γρεβενών».

Την απόλυτη αντίθεση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν βλέπουμε τους μαθητές ως οικονομικά μεγέθη. Το δημοτικό συμβούλιο δεν καταργεί αλλά δημιουργεί , αντιστεκόμαστε στις όποιες επιταγές της πολιτείας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Είμαστε απόλυτα αντίθετοι και ειδικά στα νήπια».  

Η πρόταση συζητήθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 στην  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών και όπως ήταν αναμενόμενο απορρίφτηκε.