Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γονείς εν δράσει – «Περπατήστε μαζί μας»

Οι «Γονείς εν δράσει» της πόλης διοργανώνουν την τρίτη τους δράση και καλούν όλο τον κόσμο να περπατήσει μαζί τους στην πόλη την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Ο τόπος συνάντησης είναι το Ρολόι, όπου θα βρεθούμε στις 6:30μ.μ. και θα περπατήσουμε σε προκαθορισμένη διαδρομή.

 

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει…

ένας πεζός, ο γονιός με το καρότσι ή ένα άτομο με κινητικές δυσκολίες στην προσπάθειά του να διασχίσει την πόλη και να προσπαθήσουμε να θέσουμε όρια στην παράνομη στάθμευση και τις αυθαίρετες παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους, καλώντας του οδηγούς να συμμεριστούν τα προβλήματα αυτά.

 

Μαζί μας θα περπατήσουν ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Γρεβενών «Νικητές Ζωής», η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών και οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών.

 

Καλούμε τον Δήμαρχο Γρεβενών, τους Αντιδημάρχους, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών, τον Διοικητή και υπόλοιπο προσωπικό της Τροχαίας και κάθε άλλο αρμόδιο να περπατήσει μαζί μας, να αντιληφθεί πόσο έντονο είναι το πρόβλημα και εν συνεχεία να συμβάλει στην εξομάλυνσή του με τη λήψη απαραίτητων μέτρων. Επιπλέον, καλούμε και όποιον άλλο σύλλογο ή μεμονωμένο πολίτη μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες με μας, να συμμετέχει στη βόλτα μας.

 

Σε περίπτωση βροχής, η βόλτα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, την ίδια ώρα με το ίδιο σημείο συνάντησης.