Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δελτία κοινωνικού τουρισμού από το Επιμελητήριο Γρεβενών.

• Η ΚΕΜΕΝ HELLAS υλοποιεί ετήσιο πρόγραμμα με 100,000 δελτία κοινωνικού τουρισμού με ημιδιατροφή σε συνεργασία με 132 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα ( site: www.kemen.gr).
• Όλα τα τουριστικά καταλύματα 1,2,3,4,5 αστέρων που είναι συμβεβλημένα με την ΚΕΜΕΝ HELLAS, υποχρεούνται να διαθέτουν το 10% της δυναμικότητάς τους στους κοινωνικούς τουρίστες.

• Οι διακοπές αρχίζουν την 12η μεσημβρινή της άφιξης και τελειώνουν τη 12η μεσημβρινή της ημέρας της αναχώρησης.

• Το δελτίο είναι ατομικό, ισχύει από 01/01/2014 μέχρι 31/12/2015 και για 4 διανυκτερεύσεις εκτός εάν συμφωνηθεί κατά την κράτηση περισσότερες ή και λιγότερες διανυκτερεύσεις.
• Το δελτίο με κράτηση σε τουριστικό κατάλυμα επιλογής του δικαιούχου παραδίδεται στο χώρο του από την ΚΕΜΕΝ HELLAS με καταβολή 5 ευρώ (τα δελτία για τα παιδιά δεν χρεώνονται).
• Το δελτίο παραδίδεται δωρεάν:
a) από τα επιμελητήρια για τα μέλη τους
β) από τις συμβεβλημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τους πελάτες τους
γ) από τις συμβεβλημένες εφημερίδες για τους αναγνώστες τους
• Το κόστος των 4 διανυκτερεύσεων (απλή διαμονή) μειώθηκε σε 48 ευρώ για όλα τα τουριστικά καταλύματα (1,2,3,4,5 αστέρων) και για όλες τις χρονικές περιόδους (high season, low season) και
• το κόστος της ημιδιατροφής (πρωινό και γεύμα ή δείπνο) από 15 – 35 ευρώ μειώθηκε σε 10 – 25 ευρώ ημερησίως κατ’ άτομο ανάλογα με τις χρονικές περιόδους (high season, low season) και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.
• Η ημιδιατροφή είναι υποχρεωτική εκτός αν συμφωνηθεί κατά την κράτηση η κατάργηση του γεύματος ή δείπνου οπότε μειώνεται το κόστος της ημιδιατροφής 10 ευρώ κατ’ άτομο ημερησίως.
• Οι αναγραφόμενες τιμές στο δελτίο προϋποθέτουν 2 άτομα με 2 δελτία σε δίκλινο δωμάτιο, 3 άτομα με 3 δελτία σε τρίκλινο δωμάτιο ή και 4 άτομα με 4 δελτία σε τετράκλινο δωμάτιο.
• Παιδιά μέχρι 1 έτους είναι δωρεάν χωρίς δελτίο, παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν έκπτωση 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση και παιδιά άνω των 5 ετών δεν έχουν έκπτωση.
• Το μονόκλινο επιβαρύνεται με 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση.
• Διαδικασία ΚΡΑΤΗΣΗΣ:
α) Εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα από την ΚΕΜΕΝ HELLAS τουλάχιστον 21 μέρες πριν την άφιξη
με προκαταβολή 4 ευρώ ανά δελτίο στην Μαρία Χαλιορή (τράπεζα Πειραιώς, λογ/μός Αγροτικής Τράπεζας 4690100336476 και ακολουθεί η ΚΡΑΤΗΣΗ του δωματίου η οποία γίνεται – με τη συνεργασία της ΚΕΜΕΝ ΗΕLLAS – από τον κομιστή του δελτίου 15 μέρες πριν την άφιξη με προκαταβολή 32 ευρώ ανά δελτίο σε λογαριασμό του τουριστικού καταλύματος.
β) Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
Στον κομιστή του δελτίου παρέχονται οι εξυπηρετήσεις που προβλέπονται για κάθε τουριστική μονάδα, ανάλογα με την κατηγορία της όπως ορίζει το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ

 

    Τα δελτία παραλαμβάνονται από τους ενδιαφερόμενους από τα Γραφεία του Επιμελητηρίου Εμ.Παππά 7.

                                                                                                         

 

 

                                                                                                                             Ο Πρόεδρος

 

                                                                                                                               Νικόλαος Ράμμος