Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δ.Τ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών- Ειδών Εστίασης – Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών.

Κατά τις εκλογές στις 29/05/2015 για το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών- Ειδών Εστίασης – Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών, προέκυψε το εξής διοικητικό συμβούλιο.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ‘Α : ΣΥΛΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ‘Β : ΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΝΤΙΝΟΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ : ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ

ΜΕΛΟΣ : ΤΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ : ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΝΤΑΛΛΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΜΕΡΟΠΗ

ΜΕΛΟΣ  : ΣΤΑΜΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

 

 

Εκλογές 2015 Κεντρική Διοίκηση – Π.Ο.Ε.Σ.Ε. 

Γνωστοποιούμε σε κάθε συνάδελφο και φορέα ότι οι εκλογές που έγιναν στις 26 Μαΐου 2015 στην Αθήνα για το ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ στην Π.Ο.Ε.Σ.Ε. για όλη την ελληνική επικράτεια ο κ. Τσαπατσάρης Γρηγόριος επανεκλέγει για 6 τριετία στην Διοίκηση.

   

 

Απαράδεκτη και προκλητική η συμπεριφορά αναπληρωτή διευθύνοντος Συμβούλου της Α.Ε.Π.Ι.                                                                                   

Καταγγέλλουμε δημόσια προς γνώση των συναδέλφων και ως επίσης κάθε ενδιαφερομένου φορέα ότι:

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε.Π.Ι. προσπαθεί να τρομοκρατήσει με έμμεσες ασφυκτικές πιέσεις και συμπεριφορές όπως:

  1. Στην εκδήλωση ενημέρωσης τις 25/2/2015 στο εργατικό κέντρο Κοζάνης για τα Πνευματικά Δικαιώματα υπέρ των συναδέλφων, με ασφυκτικές πιέσεις και αγενή συμπεριφορά προσπάθησε να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στην εκδήλωση που έγινε υπό την ηγεσία της ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  2. Στην εκδήλωση για την ενημέρωση των πνευματικών δικαιωμάτων που πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Λάρισας και υπό την ευθύνη του φορέα ΠΑΣΚΕΔΙ, δημιούργησε σκόπιμα προβλήματα και επεισόδια με αποτέλεσμα να διακοπεί  η εκδήλωση σε βάρος των συναδέλφων.
  3. Στο Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, προέβη σε συστάσεις και πιέσεις του υπαλλήλου που εξέδιδε άδειες μουσικών οργάνων.
  4. Τις χιλιάδες επιστολές που δέχονται οι συνάδελφοι, στις οποίες αναφερθήκαμε ως παραπλανητικές.
    Συνάδελφε όπου και αν βρίσκεσαι είναι σημαντικό να ενημερωθείς για τα Δικαιώματα σου. Καιρός όλοι μαζί να οργανωθούμε και να προχωρήσουμε σε τροποποίηση του  Νόμου 2121/93, γύρω από τα Πνευματικά Δικαιώματα
  5. Στην εκδήλωση για τα Πνευματικά Δικαιώματα στις 12 Μαΐου 2015 με τον φορέα ΠΑΣΚΕΔΙ, και σε συνεργασία με το επιμελητήριο Πρέβεζας δημιούργησε απαράδεκτες καταστάσεις που ανάγκασαν τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, να τον αποβάλει από την αίθουσα.         

 

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος :                                                                             ο Γενικός Γραμματέας:

Γρηγόριος Τσαπατσάρης                                                         Βασίλειος Δογραματζής