Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο 34χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Γρεβενών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 34χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Γρεβενών, που συνελήφθη από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ και κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε από κρατούμενο “φακελάκι” 5.000 ευρώ, για να εισηγηθεί θετικά, για τη χορήγηση άδειας για λογαριασμό του.

Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας, απολογούμενος,…

αρνήθηκε την κατηγορία της δωροληψίας που του αποδίδεται.

Προανακριτικά φέρεται να υποστήριξε ότι λόγω της γνωριμίας του με τον κρατούμενο, εκείνος του παρέδωσε τα χρήματα για να τα φυλάξει.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια τον άφησαν ελεύθερο υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, 
της αυτοπρόσωπης εμφάνισης κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα 
και της καταβολής εγγυοδοσίας, ύψους 3.000 ευρώ.

Για τη σύλληψή του στήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, όπου είχε γίνει η σχετική καταγγελία του Σομαλού κρατούμενου.

Μάλιστα, ο 34χρονος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον αλλοδαπό. Ο τελευταίος, έχοντας λάβει στο μεταξύ άδεια από τις φυλακές, παρέδωσε στο σωφρονιστικό υπάλληλο το ποσό των 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ενώ κατά την ώρα της παράδοσης επενέβησαν οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. και τον συνέλαβαν.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ερευνάται τυχόν εμπλοκή του 34χρονου σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις
και καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του για εισαγωγή στο κατάστημα κράτησης, όπου υπηρετεί, απαγορευμένων ειδών έναντι αμοιβής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ