Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αρχιφύλακας των φυλακών Γρεβενών συνελήφθη για δωροδοκία

Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος για δωροληψία και εκβίαση σε βάρος κρατουμένου, καθώς απαίτησε και έλαβε από κρατούμενο το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να εισηγηθεί θετικά για τη χορήγηση άδειας εννέα ημερών.

Ο συλληφθείς είναι ο αρχιφύλακας από τις φυλακές Γρεβενών, 34 ετ ών, σε βάρος του οποίου…

σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματατης δωροληψίας και της εκβίασης.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, που έγινε χθες Τρίτη, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο κρατούμενος, ο οποίος διανύει άδεια, παρέδωσε στον σωφρονιστικό υπάλληλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό (5.000) ευρώ, κινητό τηλέφωνο και (385) ευρώ.

Επιπλέον, εξετάζεται η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις, ενώ παράλληλα διερευνώνται καταγγελίες σε βάρος του, για εισαγωγή στο συγκεκριμένο Κατάστημα Κράτησης, απαγορευμένων ειδών έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

 

kathimerini.gr