Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κακόγουστο – και ανεπίτρεπτο – Πρωταπριλιάτικο “αστείο” προκάλεσε αναστάτωση στα Γρεβενά

Ένα κακόγουστο – και ανεπίτρεπτο – Πρωταπριλιάτικο “αστείο” προκάλεσε αναστάτωση – πρωί, πρωί – στα Γρεβενά. Σε προφίλ του facebook, με την ονομασία ΑΛ Τσαντιρι News Γρεβενα, υπήρξε η ακόλουθη ανάρτηση: 

“Χαροπαλεύει ο πρώην Δήμαρχος ΓΡΕΒΕΝΩΝ … Δημοςθενης Κουπτςιδης μετα το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στον δρόμο στην περιοχή Δομοκος … και συγκεκριμένα στη επαρχιακή οδό Δομοκού – Μακρακομης …!!! Εμείς να ευχηθούμε να πανε ολα καλα … (Σε λίγο φωτογραφίες από το συμβάν …)”.

 

Πληροφορούμαστε πως, γι’ αυτό το κακής ποιότητας “χιούμορ”, που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του εθίμου της Πρωταπριλιάς, των ψεμμάτων που λέγονται κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας,  η ενόχληση τού πρώην δημάρχου Γρεβενών, ήταν περισσότερο από μεγάλη, αφού πολλοί ήταν εκείνοι, συγγενείς και φίλοι, που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να πληροφορηθούν αν είναι καλά, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση χωρίς λόγο. Οι εμπνευστές αυτής της ανόητης “φάρσας”, αντιλήφθηκαν την ανοησία τους κι απέσυραν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, που πρόλαβε να αποτυπώσει το Kozan.gr