Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δραστηριότητες Βουλευτή Γρεβενών

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό κ. Παναγιώτη Καράμπελα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο μερών έγινε σε φιλικό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών για τα τεκταινόμενα της επικαιρότητας και ενημέρωση για τα προβλήματα που υφίστανται στο χώρο της Εθνικής μας Άμυνας.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε εκτενέστατα στο ζήτημα του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων…

του Νομού Γρεβενών. Ο κ. Κοψαχείλης ζήτησε από τον Υφυπουργό να εξετάσει τις δυνατότητες βελτίωσης των εγκαταστάσεων και την προοπτική αναβάθμισης του.

Στο τέλος της συνάντησης ο Βουλευτής προσκάλεσε τον κ. Καράμπελα να επισκεφτεί τα Γρεβενά, πρόσκληση που ο Υφυπουργός δέχτηκε μετά χαράς.

 

Επίσκεψη του Βουλευτή Γρεβενών
στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας
και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπου και συναντήθηκε με το Διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο και άλλα στελέχη του Υπουργείου.

Η συνάντηση ξεκίνησε με ενημέρωση για τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα της Δικαιοσύνης & των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προβλήματα που στις δύσκολες μέρες της κρίσης οξύνονται.

Στη συνέχεια ο Βουλευτήςαναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου, τα οποία εντοπίζονται, μεταξύ άλλων, στην έλλειψη σωφρονιστικών υπαλλήλων σε αναντιστοιχία με το μεγάλο πλήθος κρατουμένων, που ξεπερνάει τα 700 άτομα, αντί για 580 – 600 που αποτελεί το προβλεπόμενο. Επιπλέονθίχτηκε η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού η οποία έχει ως επακόλουθο δυσκολίες κατά τη μεταφορά ασθενών από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα μεταγωγών κρατουμένων και άλλα για τα οποία έπρεπε να λάβουν γνώση τα στελέχη του Υπουργείου.

 

 

Επίσκεψη του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στα Γρεβενά
μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Γρεβενών 

 

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης καλωσόρισε/υποδέχτηκε στα Γρεβενά τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα κ. Rahman Mustafayev.

Μαζί επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Γρεβενών όπου ενημερώθηκαν από το Διοικητικό του Συμβούλιο για τις τοπικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα, τις δυνατότητες και τις  προοπτικές ανάπτυξης τους. Ο Πρέσβης εκδήλωσε την επιθυμία δημιουργίας επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ της χώρας του και των Γρεβενών καθώς και τη δημιουργία κινήτρων επενδύσεων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Πρέσβης προσκάλεσε, μέσω του Επιμελητηρίου, επιχειρήσεις των Γρεβενών να επισκεφτούν την άνοιξη το Μπακού, ώστε να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασιών για την εξαγωγή προϊόντων τους στο Αζερμπαϊτζάν.

Κατά την παραμονή του στα Γρεβενά ο Πρέσβης επισκέφτηκε την εταιρεία βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων Κουρέλλας Α.Ε. (BioPan), την βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου ALFA WOOD A.E.B.E. και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μανιταριού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρέσβης συνοδευόμενος από τον κ. Κοψαχείλη επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σπήλαιο Γρεβενών, όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε ο εφημέριος πατέρας Ευθύμιος.

 

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών

 

Τιμολέοντα Κοψαχείλη