Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αναστολή λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και του Νομικού Προσώπου.

Με αφορμή την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης καθώς και την αύξηση της τιμής του, ο Δήμος Γρεβενών θα αντιμετωπίσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των μειωμένων χρηματοδοτήσεων και δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο κόστος θέρμανσης των δημοτικών κτιρίων καθώς και των σχολικών μονάδων. Πρόβλημα το οποίο θα αντιμετωπίσουν σε εντονότερο βαθμό από την περσινή χρονιά και οι δημότες του δήμου Γρεβενών λόγω των έντονων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι κοινωνικές ομάδες, ο Δήμαρχος Γρεβενών….

κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 58 του ν.3852/2012 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης», αποφάσισε για αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 την διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10:00πμ. και την αναστολή λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και του Νομικού Προσώπου από τις 9:30πμ. έως το πέρας του ωραρίου.

 

Ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές των πολιτών  για να γίνει γνωστό το πρόβλημα στην κεντρική διοίκηση και δηλώνουμε την αντίθεσή μας στον βαρύτατο ειδικό φόρο, στην εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης

 

Είμαστε ένας Δήμος όπου ο χειμώνας διαρκεί περίπου επτά (7) μήνες, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε αντίθεση με άλλες περιοχές με ήπιες κλιματολογικές συνθήκες και θερμοκρασίες. Δεν είμαστε σπάταλοι στη χρήση του πετρελαίου είμαστε νοικοκύρηδες που δεν μπορούμε να  ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της θέρμανσης. Ζητάμε άλλη αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση.

 

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου να ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή όλων των φορέων της πόλης για να μη κλείσουν οριστικά οι πόρτες των σχολείων τους λόγω έλλειψης θέρμανσης στη διάρκεια του χειμώνα.