Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η Εξωτερική Φρουρά του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την Παρασκευή 16/1/2015 και ώρα 1300 η ένωση υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νταλέτσιος Κωνσταντίνος, ο κ. Δρόσος Γιώργος εκπροσώπησε το Δήμο Γρεβενών, ο βουλευτής…

κ. Κοψαχείλης Τιμολέων,  ο υποψήφιος βουλευτής κ. Λιόλιος Χρήστος, ο πρόεδρος της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. Αναγνώστου Ιωάννης και βέβαια ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης κ. Ψύχος Χρήστος, ο Διοικητής της Εξωτερικής Φρουράς κ. Τσιώλης Γεώργιος, ο Αρχιφύλακας κ. Βλάχος Δημήτριος  και το σύνολο των Εξωτερικών Φρουρών.

 

Ο πρόεδρος του σωματείου Τραπέζας Δημήτριος πήρε αρχικά το λόγο και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε το 2015 να είναι για όλους με υγεία και χαρές και να εκπληρώσει τις προσδοκίες τους ,ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο έργο που επιτελεί η Εξωτερική  Φρουρά με επαγγελματική ευσυνειδησία και υψηλό φρόνημα παρ’ όλες   τις αντιξοότητες και ελλείψεις σε υλικοτεχνικά μέσα και βέβαια την οικονομική αφαίμαξη που υφίσταται τα τελευταία χρόνια. Τέλος ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία και την στήριξη τους όταν και όποτε αυτή χρειάστηκε.

Στη συνέχεια ο  Σεβασμιότατος μητροπολίτης ευλόγησε την βασιλόπιτα με τη βοήθεια του πατέρα Σάββα και τη μοίρασε σε όλους. Ευχήθηκε και αυτός στους υπαλλήλους για το νέο έτος ,τονίζοντας πως η υπηρεσία που επιτελούν είναι δύσκολη και ιδιαίτερη αλλά με τη βοήθεια του Θεού να είναι δυνατοί να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους με επιτυχία.

Τις ευχές τους προς τους υπαλλήλους έστειλαν κατόπιν όλοι οι καλεσμένοι με τη σειρά τους κάνοντας αναφορά και αυτοί στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Εξωτερική Φρουρά.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης  που με μεγάλη χαρά πρόσφεραν τα δώρα τους:

  • Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Β. ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Το Νασιόπουλος  TRAVEL
  • Τοκατάστημα DISCOVERIES OUTDOOR WORLD Δαδαλής
  • Το βιβλιοπωλείο Τσιαρσιώτης Χρ.
  • Το κατάστημα WIND

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

ΤΡΑΠΕΖΑΣ Δημήτριος

πρόεδρος

 

ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος

Γεν. Γραμματέας

Δείτε ακόμα