Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μαθητές από το Γυμνάσιο Δεσκάτης Γρεβενών υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πειραιά

Οι 39 μαθητές από τα Γρεβενά έφτασαν στην Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων «Φιλοξενία», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές απομακρυσμένων Γυμνασίων από όλη την Ελλάδα.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής, οργανώνει θεματικές ξεναγήσεις στους μαθητές με σημείο αναφοράς το Δημοτικό Θέατρο. 

 

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε με τους μαθητές και στη συνέχεια παρακολούθησε μαζί τους την παρουσίαση για την ιστορία του Θεάτρου από την Διευθύντρια κυρία Μπαφούνη και στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:
«Υποδεχτήκαμε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά μαθητές γυμνασίου από τη Δεσκάτη Γρεβενών και από την Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά, στο πλαίσιο προγράμματος της Βουλής των Ελλήνων. Τους ενημερώσαμε για την ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου και για την νεότερη ιστορία της πόλης. Είναι σε μια ηλικία που μπορούν να μάθουν και να καταλάβουν ορισμένα πράγματα και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με πολύ μεγάλη ιστορία. Θέλω να πιστεύω ότι έχει μεγάλο παρόν και μέλλον. Νομίζω ότι αυτές οι επισκέψεις των παιδιών από όλη την Περιφέρεια και σε συνεργασία με σχολεία του Πειραιά είναι μια σωστή πρωτοβουλία, η οποία μας δίνει και χαρά και τη δυνατότητα να προβάλλουμε τον Πειραιά».

 

portnet.gr