Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Μικροκλεισούρα Γρεβενών & κλοπή ΙΧΦ από το Παλαιόκαστρο

Σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος έξι (6) αλλοδαπών υπηκόων Βουλγαρίας

 

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών κλοπή       από εργοτάξιο – λατομείο, στην Μικροκλεισούρα Γρεβενών και κλοπή  Ι.Χ.Φ. από το Παλαιόκαστρο Κοζάνης…

 

 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα  σε βάρος έξι (6) υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας από 31 έως 50 χρονών,  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και  εγκληματική οργάνωση.

 

Ειδικότερα, 38χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι τον Ιούλιο του 2014 άγνωστοι μπήκαν σε εργοτάξιο – λατομείο ιδιοκτησίας του στην Μικροκλεισούρα Γρεβενών και αφαίρεσαν πλήθος καλωδίων και εργαλείων, προκαλώντας συνολική ζημία ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000€).

 

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και μεθοδική έρευνα προέκυψε ότι, οι ανωτέρω έχοντας συστήσει εγκληματική οργάνωση με  σκοπό την τέλεση κλοπών, διέπραξαν την προαναφερόμενη κλοπή, καθώς και κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού από το Παλαιόκαστρο Κοζάνης.

 

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα διαπιστώθηκε ότι τρεις από αυτούς είναι μέλη ευρύτερης εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι από το Μάιο του 2013 ενήργησαν αλλεπάλληλες κλοπές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, κυρίως φορτηγών αυτοκινήτων από εγκαταστάσεις εταιρειών, λατομείων, χωματουργικές επιχειρήσεις κ.ο.κ

 

Εξετάζεται η διάπραξη από τα μέλη της ανωτέρω εγκληματικής οργάνωσης και άλλων ομοειδών πράξεων.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.

Δείτε ακόμα