Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Ε.Χ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ

Την  Τετάρτη  19-11-2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Ε.Χ.Κ.ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ  παρευρισκομένων και αρκετών μελών της προηγουμένης διοίκησης . Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας υπογράφηκε το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής .Το νέο Δ.Σ. ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη για την εθελοντική..

προσφορά και για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα την προηγούμενη διετία  καθώς και για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις  για την πλήρη αναβάθμιση και επέκταση του Ε.Χ.Κ.ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ.

Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει την προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη αυτού του στόχου σε συνεργασία τώρα και με τα μέλη  που προέρχονται από την πλευρά του Δήμου Κόνιτσας .

Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο υπήρχε άριστο πνεύμα συνεργασίας  με την πεποίθηση  ότι ο αγώνας είναι για την ανάπτυξη του Χιονοδρομικού και  το συμφέρον της ευρύτερης περιοχής. 

 Η νέα διοίκηση καλεί  και με μεγάλο ενδιαφέρον θα δεχτεί προτάσεις και ιδέες από όλους τους θεσμικούς φορείς   και πολίτες .

Δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι μαζί για την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού κέντρου και κοινό  όραμα μας   η πλήρης αναβάθμιση του.

 

                                                                                   

Γρεβενά : 20/11/2014

 Από την Επιτροπή Διοίκησης  του Ε.Χ.Κ.Β.