Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

http://images.newsnow.gr/13/135208/ypeka-desmefsi-ev-livieratou-gia-skliri-douleia-1-315x236.jpgΤην Τρίτη 9 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε στην Κοζάνη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, εν αναμονή επίσκεψης του κ. Κοψαχείλη στο Υπουργείο, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Γρεβενών όπως ο Φορέας Διαχείρισης….

Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, η σπουδαιότητα της “Βάλια Κάλντα” και η προστασία της, οι προοπτικές επενδύσεων σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, στην κατασκευή υποδομών τηλεθέρμανσης, στην αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων κ.α.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, εξέφρασε την επιθυμία του για εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους και προσκάλεσε τον Υπουργό σε επίσκεψη στα Γρεβενά για να δει τις ομορφιές του τόπου και να συζητηθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές ανάπτυξης του.