Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στις εργασίες επέκτασης του κοιμητηρίου ο Δήμαρχος Γρεβενών

Το χώρο όπου γίνονται οι εργασίες για την επέκταση των νεκροταφείων, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. Πρόκειται για χώρο δίπλα στο υπάρχων κοιμητήριο, ο οποίος είναι δημοτικός και έχει χαρακτηριστεί ως «κοιμητήριο», εκεί δημιουργούνται δυο νέα διαζώματα προκειμένου να λυθεί το οξύ …

πρόβλημα της ταφής των νεκρών.  

Παρότι το υπάρχων κοιμητήριο είναι σχετικά καινούργιο, ωστόσο λόγω της κακής ποιότητας του χώματος  δεν μπορούσαν να λιώσουν τα σώματα των νεκρών και συνεπώς δεν μπορούσαν να γίνουν εκταφές, προκειμένου να εξοικονομηθεί χώρος.

«Είχε ληφθεί απόφαση για την επέκταση του κοιμητηρίου, δεν είχε εξασφαλιστεί ποτέ η χρηματοδότηση, είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ με προϋπολογισμό 1.000.000,00 €, υπήρχε ανάδοχος αλλά ποτέ δεν ξεκίνησε οι εργασίες» ανέφερε ο κ. Κουπτσίδης και σημείωσε «η επέκταση γίνεται με χρηματοδότηση μέσα από τα τακτικά έσοδα του δήμου. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παρόλο που δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι. Μέσα στο Νοέμβριο θα είναι έτοιμος ο χώρος και θα δοθεί προς χρήση»